GLASS HAND TOOLS

€0.00
Price Range:
€TBD
SKU
GLASS HAND TOOLS-8601
Product Type:
Doors and Windows
Firmamız köklü bir geçmişe sahip olmasına rağmen 1996 yılında resmi olarak faaliyete geçmiştir. O dönemin bölgesel firması olarak ithalata başlamasına rağmen kısa
Firmamız köklü bir geçmişe sahip olmasına rağmen 1996 yılında resmi olarak faaliyete geçmiştir. O dönemin bölgesel firması olarak ithalata başlamasına rağmen kısa sürede sektörün önde gelen firmalarından biri haline gelmiştir.
Firmanın geçmişte ithalatının önemli bir bölümünü oluşturan cam sarf malzemelerinden olan cam mastar, gönye ve vantuz ürün grubu; 2010 yılında firma kendi bünyesinde üretime başlamıştır. Zamanla cam sektöründe iç pazarın alüminyuma yönelmesi ile üretimini bu alana yönlendirme kararı aldı. Marka, son bir yıldır cam kapı kilidi ve menteşe ürün gruplarının ithalat ve satışına başlamıştır. 2013 yılında Yılmazlar İthalat'a piyasa tarafından çok iyi bilinen KAHE markasını ekleyerek, KAHE markasının yılların verdiği tecrübe ile ürünlerini piyasaya sunmaya devam etmektedir.
Şirketimizin bundan sonraki hedefi; Ürün yelpazesini daha da genişletmek, iç ve dış pazarlardaki payını artırmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan iyi bir hizmet anlayışı sunmak.
Kahe Cam Aksesuar Hırdavat San. ve Ltd. Şti. gelişen zamanın yenilik ve teknolojilerine uyum sağlayarak, müşterilerinin güvenine layık olmayı, kalitesini korumayı ve her geçen gün daha iyi bir hizmet anlayışı sunmayı hedeflemektedir...
Show More
Reviews about seller
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Trade Alert

Delivering the latest product trends and industry news straight to your inbox ?

© 2020 Tradepot. All Rights Reserved.